СКАНДАЛ: Уапсениот битолчанец во акцијата на ДЕА, фотографиран со високи функционери на СДСМ


Момчило Спиров син на поранешен Претседател на СДСМ Битола е дел од уапсените во вчерашната акција на ДЕА во Македонија. Моме може да се види дека често е во дружба со високи функционери на СДСМ од Битола, ова е само дел од реакциите кои може да се видат на социјалните мрежи со многу фотографии од Васко Ковачевски, Златко Ќурчиевски, Љубе Кузмановски.


Во продолжение може да погледнете повеќе:


29060043_2016680208590936_36926234558838