Ова во Собрание е тероризам, а не 27 април!


Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски со свој став за денешните случувања во Собранието.

Ова во Собрание е тероризам, а не 27 април!, напиша лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицксоки во врска со денешните случувања во Собранието.

-Кога законите и правилата не важат за власта. Медиумите пишуваа дека човек почина затоа што немало брза помош, а денес за аздисот на власта и пратеничката има. Крајот брзо ќе им се случи, а ќе има и кривични пријави и одговорност за кршењето на протоколите, законите и Уставот!, пишува Мицкоски

29060043_2016680208590936_36926234558838