Oва го нема ни во филм: Пратеничка од СДСМ во скафандер и Брза помош дојде во Собрание (Видео)


СКАНДАЛ: Еден час пред почетокот на двете седници кои се закажани во законодавниот дом. Пратеничка заразена со КОВИД 19 од СДСМ со возило на Брза помош пристигна во Собранието, граѓаните се затечени, институциите слепи и не постапуваат затоа што функционерите и пратениците се над законот во Македонија.


Пратеничката стори кривично дело по член 206 од КЗ, а за истото не и важи пратеничкиот имунитет.


29060043_2016680208590936_36926234558838