УМС - ВМРО ДПМНЕ БИТОЛА: Приклучи се и ти на УМС, со пристапница на QR-код


#ПриклучиСеиТи на УМС!

Од сега пристапница за зачленување достапна и на QR-код. Пополнетата изјава за зачленување можете да ја испратите на: priklucise@vmro-dpmne.org.mk.


#МладиКоиПраватРазлика #ВоМладитеЕСилата #УМСБитола


29060043_2016680208590936_36926234558838