Во акцијата за дрога настрада и шоферот на Трајче Заев, дали ова се претвора во пресметка Спасовски-


Неофицијално дознаваме дека еден од приведените во денешната акција на МВР е шоферот на Трајче Заев кој е братучед на Зоран Заев.


Станува збор за Александар Ушилковски кој наводно бил фатен со дрога во вредност од 800 илјади евра.

Ако оваа информација е точно, дали ова значи дека се отвора нова пресметка помеѓу Зоран Заев и Оливер Спасовски? Ова доаѓа откако Спасовски е во средиштето на скандалот „Мафија“ каде познати нарко босови добивале пасоши со украден идентитет.извор: лидер

29060043_2016680208590936_36926234558838