(Фото) Авион лета над Скопје со порака – „Се гледа корупција“


Авион кој во моментов лета низ Скопје, носи платно со порака.


„СЕ ГЛЕДА КОРУПЦИЈА“ – пишува во пораката.


КУРИР се обиде да побара одговор од Контролата на летање, но од таму не одговорија на нашиот повик.29060043_2016680208590936_36926234558838