ФОТО I Блокиран патен правец, запленета дрога и приведен висок полициски службеник

Во тек е голема полициска акција во која запленета е дрога чија вредност надминува 800 илјади евра. Како што веќе објавивме, запленета е дрога во вредност од 800.000 евра, приведен е висок полициски службеник.

На терен се голем број на полициски сили, а блокиран е и патниот правец каде што се фатени дилерите. Акцијата се спроведува во соработка со мериканската агенција за борба против наркотици – ДЕА.

Приведен е висок полициски служебник кој директно бил вклучен во акцијата како што дознава ТВ21. „Продолжуваме заедно со нашите стратешки партнери во неселективна борба против криминалот“, пишува Спасовски на Фејсбук.

извор: лидер

29060043_2016680208590936_36926234558838