Одлучна акција на полицијата од Гази Баба, го пронајде украдениот коњ од 50.000 евра


Полициските службеници од Гази Баба го пронајдоа украдениот арапски коњ чија вредност се проценува до 50.000 евра и беше украден во средата навечер за време на полицискиот час и му го вратија на сопственикот.


Професионално тренираниот коњ бил украден во центарот во одделението за тренирање на полициски животни во Хиподром.извор: фактор

29060043_2016680208590936_36926234558838