ВИДЕО I Седат Пекер шетал на скопскиот кеј и пиел кафе на галијата што ја урна Шилегов


Турскиот криминалец Седат Пекер навистина добро го запознал нашиот град. Тој можел да се види на повеќе места во Скопје. Па така, на Јутјуб има објавено видео како тој пие кафе на Галијата на Вардар што минатата недела ја урна градоначалникот Петре Шилегов.

На друга снимка од декември минатата година Пекер со големо обезбедување се шета по кејот додека му приоѓаат обожаватели и се фотографираат.


извор: lider.com.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838