Договори од 11 милиони евра склучени во 4 очи со изигрување на Законот за јавни набавки


Од собраниската говорница, Лашкоска потенцираше дека оваа власт не` врати 30 години наназад. Договори од 11 милиони евра само во изминатата 2020 година биле склучени во 4 очи со изигрување на Законот за јавни набавки, истакна Ане Лашкоска, пратеничка од редовите на ВМРО-ДПМНЕ. Од собраниската говорница, Лашкоска потенцираше дека оваа власт не` врати 30 години наназад.

29060043_2016680208590936_36926234558838