(Видео) Слушнете ја новата химна на фудбалските херои: Нека се трeсе сега цела Европа


Слушнете дел од навивачката химна на македонската репрезентација посветена на фудбалските херои и нивниот настап на UEFA EURO 2020.


29060043_2016680208590936_36926234558838