Пpaтeник cпиe вo Coбpaниe зa 75.000 дeнapи?


Пратеникот Илија Николовски “дреме” по напорната работа во македонското собрание.

Сигурно сонува како прнзионерите живеат сега подобро со пониски пензии и во држава со ново име.


330.000 пензионери во сонот му аплаудираат за “животот што дојде” благодарение на оваа Влада”.извор: infomax.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838