Дали МЕКДОНАЛДС СЕ ВРАЌА ВО МАКЕДОНИЈА?


Дали најпознатиот светски ланец за брза храна Мекдоналдс се враќа во Македонија?

Најавите се дека по 8 години, овој гигант кој без престан работи на експанзија во речиси сите држави, доаѓа и кај нас, ојави Фактор.


Цените и куповната моќ се едни од главните индикатори за одредена експанзија и влез на одредени брендови. Имајќи предвид дека 2021 година навестува динамични промени, како отворање на најголемиот трговски центар, се чини дека за американскиот гигант нашата држава претставува соодветно место за експанзија.

29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum