Со промотивно видео, УМС на ВМРО ДПМНЕ -Битола ја прослави 30 годишнината од постоењето


30 години УМС на ВМРО-ДПМНЕ

30 години УМС на ВМРО-ДПМНЕ !!! #МладиКоиПраватРазлика #ВоМладитеЕСилата #УМСБитола


29060043_2016680208590936_36926234558838