НЕ ПРОПУШТАЈТЕ: Слyжбeници вo МВР кaдe ce издавaa пacoши нa бeлocвeтcкитe кpиминaлци cнимaaт видea


Во просториите на управните служби на МВР каде се издавале пасоши на белосветските криминалци се снимаат и објавуваат видеа како танцуваат во работно време на социјалната мрежа Тик-Ток.


Станува збор за извесна Реса Незири која видеото го снимала во просториите на управните служби на МВР, а доказ е и натисот „полиција“ во позадината на видеото кое го објави таа вчера.


извор: шило магазин

29060043_2016680208590936_36926234558838