ВИДЕО I Седат Пекер како ВИП гостин во Македонија со владина делегација и полициска придружба


На социјалните мрежи се појави видео која ја докажува поврзаноста на власта со турскиот криминалец Седат Пекер кој поседува македонски документи.

Откако беа објавени фотографии каде тој е во друштво на кандидати за пратеници од СДСМ, потоа со бизнисмени, сега има видео како Пекер се вози низ Македонија со полициска придружба и владина делегација.


Во стилот на ВИП гостин за турскиот криминалец беа пуштени и полициските ротациони светла за колоната да не се задржува беспотребно на патот.


29060043_2016680208590936_36926234558838