Ова се полицајците што мaлтpeтиpaле нeистомисленици, yбивaле, кaзнувaле - ИНФОМАКС


Ова се дел од лицата за кои имаме информации дека се дел од злосторничката група која давала наредби за тепање, убивање и казнување. Сите до еден се вработени во МВР. И сите до еден одработувале за Заев и Спасовски, велат од ВМРО-ДПМНЕ.


-Не пробувајте да ги заштитите и понесете одговорност. Ова се идентитетите на полицајците кои наместо во име на законот во име ма Заев и Спасовски “убивале, казнувале и малтретирале неистомисленици”.


Дарко Цуцулоски – Командир на ОВР Прилеп Трајан Комиција – Командир на БПС Прилеп Емилија Велкоска – Началник на НККР Прилеп Андреј Лашкоски – БПС Игор Нешкоски – БПС Стефан – гранична Давор Паскоски – БПС Мелита – ПС Невенче – администратор во БПС Кире Китаноски – личен шофер на Оливер Лукароски

Коста Талески – ПС во дежурна

Венко Илиески – БПС

Валентин Димоски – БПС

Жарко Цуцулоски – БПС

Андреј Дукоски – БПС

Теодора Китаноска – БПС

Александар Крајоски – БПС

Љубе Стојаноски – БПС

Стефан Кучкарот – БПС

Борче Црнески – БПС

Ванеса Колашинац – Заменик командир на ОВР Прилеп

Анастас Паризо – БПС

Игор Божиноски – БПС

Марјан Мачорот – БПС


Доста е од бегање од одговорност. Време е за одговорност, стои во партиската реакција.
извор: инфомакс

29060043_2016680208590936_36926234558838