Ќе го спасувале ФК Пелистер со фантом фирма Спорт Бит, дали ќе понесат одговорност и АКЦИОНЕРИТЕ ???


Ќе го спасувале ФК Пелистер со некоја фантом фирма Спорт Бит од ул. Абдул Керим Паша бр. 1А со влог од 5000 евра, за да стигни на домашен терен од една Брегалница да изгуби со 3:0. Неспособни. Одете си, стои во реакцијата на „Градот на Конзулите“!


29060043_2016680208590936_36926234558838