Д-р ТОНИ КОЊАНОВСКИ: Гарантираме, Општината ќе овозможи нови инвестиции и нови работни места!


Локалниот економски развој е основата на СЕ!


Гарантираме, Општината ќе овозможи нови инвестиции и нови работни места!


Младите да ни останат ОВДЕ, порача кандидатот за градоначалник на ВМРО ДПМНЕ, д-р ТОНИ КОЊАНОВСКИ.


29060043_2016680208590936_36926234558838