ЕКСЛУЗИВНО ВИДЕО: Не само со црни вреќи, во Битола се купува гласови и со брашно!


Кај новиот пазар во Нова Битола се растовара брашно од камион со охридски таблички за поткуп на граѓани од страна на власта. Одговор на поткупот е масовна излезност на изборите. Битола бара нова иднина, стои во реакцијата на ОК ВМРО ДПМНЕ БИТОЛА.


29060043_2016680208590936_36926234558838