ВИДЕО+ФОТО I Запалени моторите на Филипче и Заев пред Министерството за Здравство


Макети од мотори кои беа поставени денес пред Министерството за Здравство симболично беа запалени, во знак на револтот од лукзузот во кој живеат министерот Филипче и премиерот Заев додека народот се бори со економската криза и КОВИД пандемијата.

Демонстрантите порачаа „Нека горат моторите на Заев и Филипче, како што горат од болка животите на македонскиот народ“, побараа оставки веднаш!29060043_2016680208590936_36926234558838