ВИДЕО I Ќе ви го освојат срцето: Неверојатна изведба на Дурловски и неговото семејство


Македонскиот оперски пејач Игор Дурловски има со што да се гордее. Тој на социјалните мрежи сподели видео на кое со семејството ја изведуваат познатата македонска народна песна „Налеј, налеј“. Неговите деца, очигледно, го наследиле неговиот талент.


Слушнете ја неверојатна изведба на семејството Дурловски.


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum