КОЊАНОВСКИ: Ветуваме дека во развиена Битола, пазарот ќе биде место какво што доликува


Денеска сме во градскиот пазар во Битола, местото во кое пазаруваме целиот живот. Се сретнавме со пазарџиите, со луѓето кои веруваат и заслужуваат новата локална самоуправа да им обезбеди подобри инфраструктурни услови за работа.


Ветуваме дека во развиена Битола, пазарот ќе биде место какво што доликува и какво што им е потребно на битолчани, порача кандидатот за градоначалник на ВМРО ДПМНЕ, Тони Коњановски.


29060043_2016680208590936_36926234558838