Роналд Коман дoби oткaз – Жоан Лапорта нe caкa кpaткopoчно peшeниe


Роналд Коман е поранешен тренер на Барселона, така барем пренесува угледниот „Гол“, а веста ќе биде официјална во следните неколку часа.


Во случај на отказ на холандскиот стручњак, Барселона ќе мора да му плати 12 милиони евра, што е единствениот камен на сопнување при донесувањето на оваа одлука.


29060043_2016680208590936_36926234558838