ТОНИ КОЊАНОВСКИ: Pelister Downhill Cup заслужува поголемо внимание и поддршка од локалната власт


Pelister Downhill Cup, адреналин, страст, емоции, енергија вака го опиша денешниот настан кандидатот за градоначалник на Битола Тони Коњановски исто потенцираше дека потребна е поголема поддршка за истиот од локалната самоуправа.

Pelister Downhill Cup #9 е одлична манифестација која заслужува поголемо внимание и поддршка од локална самоуправа. Секоја чест на организаторите кој со својот ентузијазам прават вистинска промоција на Битола и Пелистер.
29060043_2016680208590936_36926234558838