ВИДЕО I Лабрадор го украде микрофонот на новинарката во програма во живо


Новинарката која се вклучи во програмата во живо од Москва за да ја соопшти временската прогноза, преку ноќ стана вистинска ѕвезда поради смешен настан со непослушен Лабрадор. Сепак, она што особено ги изненади луѓето е реакцијата на новинарка, која потрча по кучето, извикувајќи: „Врати ми го“, оставајќи го зад себе снимателот и целата друга опрема.


извор: lider.com.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838