Вработен во УЈП снимен како спие на работното место


Вработен во Управата за јавни приходи денеска е снимен како спие на работното место, објави порталот Pacensure.com. На видеото, кое до порталот го испратил читател, се гледа како службеникот задремал седејќи на работната маса.

Според објавата на порталот, службеникот спиел повеќе од дваесет минути, додека пред неговата канцеларија во архивата во генералната дирекција на УЈП, странки чекале да бидат услужени.


извор: шило магазин

29060043_2016680208590936_36926234558838