ТОНИ КОЊАНОВСКИ: Обединети сме во заедничките вредности и принцип со коалицијата


Денеска имавме средба заедно со носителот на победничката листа со претставниците на најголемата и најсилна - Коалицијата за обнова на Македонија.


Обединети сме околу заедничка платформа, вредности и принципи во кои веруваме. Ние сме за посветена, чесна, работа. За поубава Битола и подобар живот на сите нејзини граѓани!


Кооперативно до остварување на целите, искуството не спојува до победа - заедничка за Битола и сите кои живеат овде!


29060043_2016680208590936_36926234558838