(ВИДЕО) Нов гаф на Заев – изрази благодарност до КОЛЕКТОРИТЕ!


Премиерот Заев денеска беше на увид на пречистителната станица во Штип, по што одржа прес-конференција и одговараше на прашањата на медиумите.

Во отворачкиот говор, Заев се обрати кон изведувачите „Искра“ Словенија и „Искра“ Македонија, но она што не успеа да остане незабележано е и неговото обраќање кон „почитуваните колектори кои сте вградени овде“.

Овој исечок веднаш се рашири по социјалните мрежи и стана хит. Погледнете за што станува збор.

Содржината продолжува после огласот


29060043_2016680208590936_36926234558838