ЈОСИФОВСКИ: Нема невозможно и неможи, Битола повторно ќе биде Конзулска


Претседателот на УМС - ВМРО ДПМНЕ БИТОЛА, Марко Јосифовски се заблагодари за укажаната доверба како челн на советничката листа од редовите на ВМРО ДПМНЕ.

Чест е да се биде дел од победничката листа на ВМРО-ДПМНЕ и листа која ќе биде предвесник за промените на нашата Битола. Новите и млади лица ја покажуваат нашата идеја и нашата желба за промени. Исто така и одговорноста е многу голема кога ти се дава шанса да учествуваш во работата и промените на својот град.
Со овај тим предводен од Градоначалникот Д-р Тони Коњановски и носител на листа претседателот Пеце Милевски е неизбежна победата и промените.

#ПовторноЌеБидешКонзулска

#БитолаЕГрадот

#ЛуѓеЗаКоиНевозможноИНеможиНеПостоиВоРечникот


29060043_2016680208590936_36926234558838