ВИДЕО I Cpбите на yлицa во знaк на пpoтecт на кopoна мерките: Пaк cвpтиja opo


Српските граѓани очигледно не се плашат од короната.И покрај високите бројки тие излегоа повторно пред споменикот на Стефан Немања и се фатија на оро.


На овој начин тие го изразија незадоволстовото од строгите корона мерки и најавите за нов карантин за Велигден и Први мај.


29060043_2016680208590936_36926234558838