Пратеничката на СДСМ од Битола, Бисера ги испрати граѓаните на „бајач“ и даде поддршка за Филипче


Пратеничката на СДСМ од Битола, Бисера Костадиновска даде поддршка на министерот за здравство Венко Филипче и скандалозно и арогантно ги пушти граѓаните да одат на бајач.


29060043_2016680208590936_36926234558838