ФОТОГАЛЕРИЈА: ТОНИ КОЊАНОВСКИ И ПЕЦЕ МИЛЕВСКИ СЕ ПРЕТСТАВИЈА ПРЕД БИТОЛЧАНИПред општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ, кандидатот за градоначалник Тони Коњановски и носителот на советничката листа Пеце Милевски се претставија пред битолчани.

Енергија, сплотеност, подготвени директно да се сретнеме со секој од вас, мои битолчани. Нашиот широк граѓански концепт, нашата визија за Битола изградена е врз сите ваши потреби и идеи за Битола, град на среќни и задоволни луѓе, без исклучок
#УмниЛуѓеУмнаОдлука


29060043_2016680208590936_36926234558838