Коњановски на Трчај Бе: Толку радост и среќа на лицата видов, а на целта секој од нив беше победник


Тони Коњановски, кандидатот на ВМРО ДПМНЕ за градоначалник на Битола и Пеце Милевски носителот на советничката листа заедно со своите сопартијци ја следеа трката „Трчај Бе“

„Како може да се направи настан во Битола, веќе 3-та година докажува Трчај Бе. Празник не само на трчањето и спортот, празник на градот. Толку радост и среќа на лицата видов, а на целта секој од нив беше победник“ вели Коњановски.


извор: тера

29060043_2016680208590936_36926234558838