Калајџиев до власта: Го допревте днoтo


Универзитетскиот професор на УКИМ, д-р Гордан Калајџиев преку својот Фејсбук статус се огласи по повод случувањата овие денови, поточно околу оставката на Венко Филипче. Тој кратко напиша:

„Да поднесеш “монтирана” оставка е дно на оваа власт“29060043_2016680208590936_36926234558838