СКАНДАЛ: Директорка од Битола во знак на поддршка за Филипче - Да ги затвориме вакциналните пунктови


Република предизвика земјотрес по објавената вибер група на СДСМ и партиските насоки во кој се влклучени видни функционери на СДСМ а имаат задача да го одбранат министерот Венко Филипче.


Лудоста е до таму отидена каде директорката на здравствен дом Битола бара да се затворат вакциналните пунктови во знак на поддршка за Венко Филипче.

ПОВЕЌЕ: Вибер директива од СДСМ да се брани Венко! - ФОТО


29060043_2016680208590936_36926234558838