Вибер директива од СДСМ да се брани Венко!


На сајтот republika.mk, објавена е вибер директива за одбрана на потпретседателот на СДСМ и министер за здравство Венко Филипче.

Во групата со интересно име СДСМ УДБА организацискиот секретар на партијата Мартин Попов ги организира партиските директори на здравствените институции, градоначалници, претседатели на ограноци да застанат „во одбрана на Венко Филипче“.

Во пораките до кои дојде Република, од една друга група на вибер, ЗДРАВСТВО, можете да се запознаете со размислувањата на друга категорија испрани мозоци. Дека слепо се следат партиските директиви од Бихаќка потврдуваат и статусите и твитовите на поддржувачите на СДСМ кои синхронизирано вчера лееја солзи за нивниот министер потенцирајќи дека токму тој бил најдобриот министер за здравство во Македонија.

Вибер комуникацијата и фејсбук статусите може да ги прочитате тука.


29060043_2016680208590936_36926234558838