СТОП ЗА ЗАДОЛЖИТЕЛНА ВАКЦИНАЦИЈА: Мирен протест Недела плоштад Магнолија - Битола 18:00 часот!


МИРЕН ПРОТЕСТ НЕДЕЛА 12.09.2021, ПЛОШТАД МАГНОЛИЈА - БИТОЛА 18:00 ЧАСОТ!


Доста беше одржување некаков си "мир'' со духот на млакоста, доста беше рамнодушност која му е во целосен прилог на тие кои сакаат да ги остварат своите задни планови и цели во кој народот се сомнева и има право да ја знае вистината !


ЦЕЛ СВЕТ ПРОТЕСТИРА, А НА ТЕЛЕВИЗИЈА Е ТОТАЛЕН МРАК!


ВРЕМЕ Е ДА СЕ ИЗЛЕЗИ И ДА СЕ КАЖИ ДОСТА Е!


ДОСТА Е ОД РЕСТРИКЦИИ, ЗАБРАНИ И ПОДЕЛБИ, УСЛОВИ И ПРЕТЕЊЕ!


ДОСТА Е ОД УСТАВИ, ЗАКОНИ И МЕРКИ КОЈ УДИРААТ ВРЗ СЛОБОДАТА НА СИТЕ ЗАСЕГНАТИ ГРАЃАНИ!


ПРОТЕСТОТ НЕМА НИТУ ПОЛИТИЧКИ, НИТУ НАЦИОНАЛЕН, НИТУ РЕЛИГИОЗЕН КАРАКТЕР И Е СО ЦЕЛ ДА СЕ ПОЧИТУВА СОПСТВЕНИОТ ИЗБОР-"МОЕ ТЕЛО, МОЈ ИЗБОР"


ПРОТЕСТОТ ЗАПОЧНУВА ОД МАГНОЛИЈА И СО ДВИЖЕЊЕ НИЗ ШИРОК СОКАК ЗАВРШУВА КАЈ ОФИЦЕРСКИ ДОМ.

29060043_2016680208590936_36926234558838