БОЖИНОВСКИ: Ковид болниците ги гради Кочо Анѓушев, вградениот панел е несоодветен - ДОКУМЕНТИ+ФОТО


Новинарот Зоран Божиновски: КОВИД ,,БОЛНИЦИТЕ,, ги гради Кочо Кривоусти Анѓушев преку ,,БРАКО,,, во дружба со уште една фирма ,,ЈБТ-АРИ И ТОМ,, ДООЕЛ од Валандово. Ари и Том се другари на Зоран Заев, ОГРОМНА Е ПЉАЧКАТА оти вградениот панел е несоодветен, не е самогасечки, и не е огноотпорен...

Во прилог ги имате договорите од оваа пљачка! Имате и фотографии на кои премиерот ЗАЕВ и неговата сопруга се фотографирани на дружба со овие ,,градители,,!


29060043_2016680208590936_36926234558838