Оф-роуд шампионот од Гостивар: Oткорна и дрва и знаци и се….. (Видео)


Оф-роуд во Гостивар вистинско адреналинско уживање, но се разбира доколку знаете да возите. Овој Гостиварчанец во продолжение ќе ви објасне како не треба да се вози, но не е детето криво, можеби моторот силата не си ја знае…

извор: шило магазин

29060043_2016680208590936_36926234558838