(ВИДЕО) ХАОС ВО ТЕТОВО: Пожар во ковид центарот


Пеколна вечер се случува во тетовскиот ковид центар кој е зафатен од голем пожар.

Тетово инфо објави видео како гори ковид-центарот во Тетово.


Според информациите на курир.мк станува збор за пожар кој се случува директно во просториите на ковид болницата во тетово.


извор; лидер

29060043_2016680208590936_36926234558838