Каролина Гoчeвa co пecна гo oдбeлeжa Дeнoт нa нeзaвиcнocтa нa Македонија (ВИДЕО)


По повод Денот на независноста на Република Македонија, пејачката Каролина Гочева се огласи на социјалните мрежи.


Гочева се одлучи со песна да го одбележи овој голем ден на социјалната мрежа „Инстаграм Честит празник Македонијо!“


29060043_2016680208590936_36926234558838