Саздов: Полицајците во Македонија работаат со крпени униформи, потребни им се нови


Полициските службеници се изложени на мобинг и против нив се водат незаконски дисциплински постапки, вели во интервју за порталот Работник, Генералниот Секретар на Синдикатот на полицијата во Македонија, Дејан Саздов.

Во продолжение погледнете го целосното интервју: ТУКА


извор: шило магазин

29060043_2016680208590936_36926234558838