(ФОТО) ПРОТЕСТ НА СДСМ: „БИТОЛА НЕ Е СТЕНТОН ГРАД!“


(фото: архива од протестот на СДСМ - позитив мк)


Битолчани неможат да си објаснат а членовите на СДСМ се затечени што се случи во СДСМ за овие изминати години, од сите протести и прес-конфереции одржани за СТЕНТОН, денес кандидат за градоначалник на Битола да биде кумашинот на СТЕНТОН и еден од директорите во СН, поддржан од СДСМ и од истите истакнати функционери.


Во продолжение може да ги погледнете дел од прес-конференциите на Козаров, Кирацовски, Корлевски и останатите високи функционери на СДСМ и реакцијата на граѓаните во Битола.
29060043_2016680208590936_36926234558838