Бени Шаќири кандидат за градоначалник на Скопје од ДОМ и ЛДП


Д-р Пановски носител на советничка листа

„Движењето ОДЛУЧНО ЗА ПРОМЕНИ” го објави проф. д-р Никола Пановски како носител на листата и кандидатот за Градоначалник на Скопје пејачот Бени Шаќири.

„Се работи за личности кои се исклучително ценети во својата професија, луѓе со авторитет, чесни и искрени, стари скопјани. Се работи за луѓе кои ќе работат во интерес на граѓаните, кои интересот на Скопје ќе го стават пред се’ и над се’. Луѓе кои ќе обединуваат“ беше речено на промоцијата на кандидатите.

29060043_2016680208590936_36926234558838