Спортските терени и јавните површини во Битола претворени во диви депонии и руина (ФОТО)


Во Битола сите спортски терени се запоставени истите се претворени во депонии и руина а градоначалничката Наташа Петровска ветуваше мултифункционален спортски комплекс.


Апел до локалната власт и јавните претпријатија да покажат грижа за најмладите, ова е потенцијална зараза!29060043_2016680208590936_36926234558838