Паљото му одржа лекција на Христо Кондовски кој се бореше со буквите на своето прво обраќање - ВИДЕО


Кандидатот на СДСМ за градоначалник на Битола, Христи Кондовски вчера имаше свое прво обраќање до јавноста, откако партијата одлучи тој да биде нивни кандидат на престојните локални избори.


Битолчани беа затечени од говорот на Кондовски затоа што за прв пат се обрати до битолчани и имаше потешкотии да го прочита својот говор па тоа предизвика бура на реакции на битолчани по социјалните медиуми каде не го поштедија од критика.


Во продолжение погледнете ги дел од коментарите на граѓаните и обраќањето на Кондовски кое предизвика лавина од реакции на локалните медиуми.


29060043_2016680208590936_36926234558838