Во избирачкиот список во Тетово на адреса заведени три лица кои семејството воопшто не ги познава


До 1 септември вкупно 10.724 лица се провериле во Избирачкиот список велат од Државната изборна комисија.

Меѓу нив е и Барбара Стевческа од Тетово, која по извршената проверка утврдила дека на нејзината адреса има запишано плус три гласачи кои не живеат на заведената адреса.

– Овие тројца што ми живеат дома фини луѓе, не прават галама, никој ги нема видено…, пишува таа.

извор: лидер

29060043_2016680208590936_36926234558838