Над 20 лица вмешани во пропаѓањето на Еуростандард банка, и нема вина за Народна банка - ФОКУС


По повеќе од една година од пропаѓањето на Еуростандард банка, никој не е виновен за пропаднатите пари на штедачите и фирмите.


Обвинение нема, а според информациите на „Фокус“, најверојатно за големиот скандал ќе одговараат само раководните структури на банката, но не и некој од Народна банка


Пишува: Фросина ФАКОВА-СЕРАФИНОВИЌ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК
29060043_2016680208590936_36926234558838