Архитектите од Општина Битола направија чудо во центарот на градот - ФОТО


Долго време во центарот на градот граѓаните ги пополнуваат шахтите и дупките со што ќе стигнат, гајби, штици со цел да ги обележат, од Општина Битола нема одговор за што служат отворените шахри и гајбите.


29060043_2016680208590936_36926234558838